Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Pogoji poslovanja

Informacije, ki so vam v pomoč pri nakupovanju v spletni trgovini BIRO KEBSI.

Načini plačila

V spletni trgovini BIRO KEBSI smo za vas pripravili več različnih načinov plačila. Vam najustreznejši način plačila izberete v postopku nakupa blaga.

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali s splošnim plačilnim nalogom BN 02. Plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Vse potrebne podatke za plačilo po predračunu bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš email.

Plačilo po povzetju

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov. V primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni možno.

Odlog plačila

Pogodbenim strankam nudimo odlog plačila, ki ga dogovorimo pri podpisu pogodbe

Dostava

Kupljeno blago vam dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji. Dostavljamo sami ali preko Pošte Slovenije. Dostava v tujino ni mogoča.

Rok dostave

Pogodbenim strankam v Ljubljani dostavimo kupljeno blago v 2 urah!
V ostalih primerih vam dostavimo blago v roku 1-2 delovnih dni po prejetju in plačilu naročila. V primeru, da izdelka ni na zalogi, ga bomo dostavili 2-3 dni.

Stroški dostave

Pri nakupu nad 50 EUR je dostava brezplačna! V nasprotnem primeru vam stroške dostave zaračunamo.

Dostava na drug naslov

V spletni trgovini BIRO KEBSI vam nudimo možnost dostave naročenega blaga na naslov, ki se razlikuje od vašega naslova, kamor vam pošljemo originalni račun.

Splošni prodajni pogoji

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov. Veljajo cene in druge ugodnosti (popusti, način dostave, soudeležbe pri poštnini ...) na dan oddaje naročila. Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s splošnimi pogoji, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.
Vse cene v spletni trgovini so označene v EUR, z vključenim davkom 9% ali 22%, razen če ni navedeno drugače.
Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih izdelkov ni več na zalogi, če ugotovimo povečano plačilno rizičnost kupca, če naročilnica ni bila izpolnjena v skladu s splošnimi pogoji ali če je prišlo do očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani takoj obvestili.
S klikom na gumb Potrdi naročilo potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni.

Vračilo blaga

V roku 15 dni po prejemu blaga lahko potrošnik s pisnim sporočilom, brez navedbe razloga, odstopi od pogodbe o nakupu blaga. Stroške pošiljanja blaga do dobavitelja krije potrošnik. Sporočilo se šteje pravočasno, če je oddano v predpisanem roku ter je blago vrnjeno nepoškodovano, v originalni embalaži in v enaki količini dobavitelju.
Veseli bomo, če nam boste ob morebitnem odstopu od pogodbe o nakupu, sporočili vaš razlog, saj nam bo to koristilo pri ustvarjanju asortimenta po meri kupcev

Varovanje osebnih podatkov

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naše spletne trgovine zelo pomembna. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov.